پیمانکاران و سایر متخصصان صنعت ساختمان یاد گرفتهاند که چگونه لوله های فولادی مناسب را برای پروژههای مختلف انتخاب کنند. آنها اهمیت انتخاب مصالح مناسب را درک میکنند تا مطمعن شوند که میتوانند پایه خوبی برای پروژههای ساختمانی ایجاد نمایند.
با طیف گستردهای از لولههای فولادی موجود در بازار، انتخاب بهترین لولههای فولادی میتواند دشوار باشد. در این مقاله، نکاتی را که باید هنگام انتخاب لولههای فولادی مناسب در نظر داشته باشید، بررسی خواهیم کرد.
لوله فولادی چیست؟
لولههای فولادی مقاطع مربع، گرد، بیضی یا مستطیلی هستند که برای تجهیزات مختلف و کاربردهای مکانیکی استفاده میشوند. این محصولات از عناصر مختلفی مانند منگنز، آهن، کربن، وانادیوم و زیرکونیوم ساخته میشوند.
چگونه لوله های فولادی مناسبی انتخاب کنیم؟
بین لوله های فولادی بدون درز یا جوش داده شده انتخاب کنید: بسیاری از پروژهها به دلیل تحمل فشارهای بالا، به لولههای بدون درز نیاز دارند. همانطور که از نام آن پیداست، لوله بدون درز دارای اتصالات جوشی قابل مشاهده نیست و به دلیل نحوه ساخت آنها در مقایسه با لولههای جوش داده شده کیفیت بهتری دارند. از طرف دیگر، لولههای جوش داده شده قیمت ارزانتری دارند. با این حال، لولههای بدون درز به دلیل دوام آنها همچنان ترجیح داده میشوند.
در نظر گرفتن خوردگی و فرسایش: خوردگی و فرسایش تهدیدی بزرگ برای بسیاری از لولهها است زیرا برخی از آنها در برابر اکسیداسیون مقاوم نیستند. قبل از شروع پروژه، متخصصان باید ویژگیهای ضد خوردگی و فرسایش لولهها را بررسی کنند.
خوردگی زمانی اتفاق میافتد که فلز در برابر آب و رطوبت قرار بگیرد. زنگ اغلب به همین دلیل تولید میشود. هنگام تشکیل، ضخامت دیواره کاهش مییابد و آنها را مستعد شکست مکانیکی میکند. برعکس، فرسایش زمانی اتفاق میافتد که لایه محافظ سطح لوله به دلایل مختلف از بین برود. بنابراین هنگام انتخاب متریال مناسب برای پروژه باید به این موضوع توجه شود.
توجه به درجهبندی فشار و محدوده دمایی: با درجهبندی فشار، حداکثر و حداقل فشاری را که لوله میتواند تحمل کند و جریان سیالی که لوله میتواند نگه دارد تعیین میشود. همچنین هنگام استفاده از لولهها برای انتقال مایعات و استفاده در فضای باز، مهم است که این موضوع را در نظر بگیرید زیرا ممکن است در معرض دماهای شدید قرار گیرد.
فاکتور هزینه: در نهایت، قیمت لولههای فولادی میتواند بر اساس مقدار خریداری شده و تقاضای آن متفاوت باشد.
بیشتر بخوانید: انواع لوله و کاربرد آن در صنایع