از معرفی انواع ورق استنلس استیل تا نحوه خرید آن

دسترسی سریع:

تعریف ورق استیل

انواع ورق استیل

نحوه خرید ورق استیل

استعلام قیمت ورق استیل

ورق استنلس استیل، ورقی از مقاطع فلز استیل است که به صورت قطعات مستطیل، مربع شکل و یا رول در ابعادی مختلف تولید می‌شود. آهن، کروم و نیکل مهمترین عناصر تشکیل دهنده ورق استیل هستند و نسبت تغییر میزان مواد باعث می شود هر درصدی از آلیاژ دارای کاربرد خاصی باشد. ورق استیل با توجه به نیاز صنایع در انواع ضد سایش، ضد خش، ضد اسید، نازک و ضخیم، براق و مات تولید می‌شود.

ورق استنلس استیل

ورق استنلس استیل

از مهمترین ویژگی‌های ورق استیل می‌توان به سطح صیقلی و صاف، ضد زنگ بودن و ظاهر براق اشاره نمود که به دلیل مقاومت در برابر زنگ‌زدگی کاربرد گسترده‌ای در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی، هواپیماسازی، دارویی، تجهیزات آزمایشگاهی و … دارد. ورق فولادی ضد زنگ همچون میلگردهای استیل در دو دسته‌ی کلی بگیر و نگیر طبقه‌بندی می‌شود که علت این نام گذاری نیز به دلیل جذب شدن یا نشدن آن توسط آهنربا است.

سری 300 از این استیل‌ها نگیر و سری 400 استیل ها بگیر هستند که از آهنربا برای تشخیص بگیر و نگیر بودن ورق‌های استیل استفاده میشود. لازم به ذکر است ورق‌های نگیر در صنعت کاربردی‌ترند و در مقابل گران تر هستند. معمولا ورق های استیل از استیل‌های 304، 316، 420، 310، 321، 309 و 430 تولید و به بازار عرضه می‌شوند.

در هنگام خرید ورق‌های استیل به دلیل تنوع زیاد آن باید به نکاتی مانند مقاومت به خوردگی، خواص مکانیکی – حرارتی و موجودیت در بازار توجه نمود. همچنین ضخامت ورق استیل بر روی قیمت آن تاثیر می‌گذارد که از 0.3 تا 50 میلی‌متر متغیر می‌باشد.

انواع ورق استیل

ورق های فولادی ضد زنگ با توجه به کاربرد و نیاز صنایع در گریدهای مختلفی در دو نوع شیت و رول استنلس استیل با ویژگی های ضد خش، ضد سایش و ضد اسید تولید و بازار عرضه می‌شوند که عبارتند از:

ورق استیل 304

ورق استیل 304

ورق استیل 304 یک فولاد پرکاربرد در صنایع مختلف محسوب می‌شود و به دلیل نداشتن خواص غیرمغناطیسی به ورق استیل نگیر 304 نیز شهرت دارد. این ورق از %19-17 کروم و %10-8 نیکل تشکیل و در برابر زنگ‌زدگی مقاومت دارد و به دلیل وجود درصد کمی کربن از قابلیت شکل دهی و جوشکاری بالایی برخوردار است. سطح صیقلی و صاف، ضد زنگ بودن و ظاهر براق از مهمترین ویژگی‌های ورق استیل 304 است که به دلیل مقاومت در برابر زنگ‌زدگی در صنایعی مانند صنایع غذایی، نساجی، خودروسازی، نفت، گاز و پتروشیمی، هواپیماسازی، دارویی، تجهیزات آزمایشگاهی و … کاربرد گسترده‌ای دارد.

ورق استیل 309

ورق استیل 309

ورق فولادی ضد زنگ 309 یکی دیگر از آلیاژ های استنلس استیل است و در برابر خوردگی مقاومت خوبی دارد. این ورق نگیر بوده و کروم بیشترین عنصر تشکیل دهنده آن است. ورق استیل 309 در ساخت مبدل های حرارتی، قطعات اگزوز اتومبیل، قطعات کوره، قطعات موتور هواپیما و جت، و سایر وسایل حمل و نقل در شرایطی با درجه حرارت بالا کاربرد دارد.

ورق استیل 310ورق استیل 310

ورق استیل 310 به دلیل وجود کروم و نیکل بالا در برابر حرارت بسیار مقاوم است. همچنین در محیط های مایع مقاومت به خوردگی بالایی از خود نشان می‌دهد. این ورق استیل در ساخت قطعات مشعل نفت، سیم جوشکاری و الکترود، کوره پخت سیمان، قطعات کوره، مبدل های حرارتی، لوله های احتراق و … کاربرد دارد.

ورق استیل 316

ورق استیل 316

بعد از ورق استیل 304، ورق استیل 316 بیشترین کاربرد را در صنایع دارد. وجود عنصر مولیبدن در استیل 316 باعث افزایش استحکام و بهبود خواص مکانیکی در دمای بالا شده است. همچنین این گرید در برابر سولفوریک اسید، هیدروکلریک اسید، محیط های کلریدی و … مقاوم بوده و بعنوان استیل ضد اسید شهرت دارد. گرید 316 به دلیل مقاومت در محیط‌های دارای نمک در مناطق دریایی کاربرد دارد و در استانداردها به نام گرید دریایی نیز شناخته می‌شود.

از کاربردهای ورق استیل 316 می‌توان به تجهیزات آزمایشگاهی، تجهیزات آماده سازی مواد غذایی به ویژه در محیط های کلرایدی، ظروف شیمیایی، اتصال دهنده ها و … اشاره نمود.

ورق استیل 410

ورق استیل 410

زمانی که به صورت همزمان استحکام، چقرمگی، مقاومت به سایش (ضد سایش) و مقاومت به خوردگی (ضد خش) اهمیت داشته باشد از ورق زنگ نزن 410 استفاده می‌شود.  این ورق در در ساخت کارد و چنگال، پیچ و مهره پیچ گوشتی کاربرد دارد.

ورق استیل 420

ورق استیل 420

ورق استیل 420 دارای خواص مغناطیسی بوده و با نام استیل بگیر 420 نیز شناخته می‌شود. این ورق که در دسته فولاد های مارتنزیتی قرار دارد و در برابر برخی از محیط های شیمیایی، هوا، آب و اسید ناشی از مواد غذایی از مقاومت خوبی برخوردار است. همچنین در دماهای بالاتر از 427 درجه سانتی‌گراد به دلیل نرم شدن و از دست دادن مقاومت در برابر خوردگی کاربرد ندارد. به همین دلیل توصیه می‌شود برای نگهداری از محصولاتی که در ساخت آن‌ها ورق 420 به کار رفته جهت حفظ سلامت آن‌ها دقت نمایید.

ورق استیل 420 در ساخت ابزار آلات جراحی، ولو های سوزنی، تیغ های برش، دریچه ها، کارد و چنگال، چرخ دنده و … استفاده می‌شود.

ورق استیل 430

ورق استیل 430

ترکیب شیمیایی ورق بگیر استیل 430 شامل %0.08 کربن، %1 سیلیسیوم، %1 منگنز، %0.04 فسفر، %0.015 گوگرد و %18-16 کروم است. این ورق یکی از پرکاربردترین انواع استیل فریتی است. از این ورق استیل در ساخت وسایل خانگی، ترانسفورماتور دودکش، صنعت خودرو سازی، پنل های سقفی، ماشین ظرفشویی و غیره استفاده می‌شود. ورق استیل 430 در برابر گازهای گوگرد، اسید نیتریک و اسیدهای غذایی از مقاومت خوبی برخوردار است.

ورق استیل از کجا بخریم

ورق استیل از کجا بخرم

ورق استیل به دلیل ویژگی‌هایی که دارد بعنوان پرکاربردترین محصول در صنایع مختلف شناخته می‌شود. به همین دلیل تقاضای ورق استیل در بازار بسیار بالا است و این سوال که ورق استیل از کجا بخریم؟ به یک دغدغه برای خریداران تبدیل شده است. بهترین راه برای خرید ورق استیل ارزان از طریق فروشگاه‌های اینترنتی معتبر و به صورت آنلاین است. که یکی از آن‌ها شرکت تجارت آلیاژ پیشرو نام دارد. این شرکت با سال‌ها تجربه و وجود کارشناسان مجرب در زمینه‌ی فروش انواع ورق استیل فعالیت دارد و با حذف واسطه‌ها این محصولات را با قیمت مناسبی در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. همچنین با ارائه مشاوره سعی بر این دارد تا مشتریان با اطمینان خاطر و قیمتی مناسب بهترین خرید را انجام دهند.

 

استعلام قیمت ورق استیل

درنظر داشته باشید، عوامل مختلفی مانند نوع ورق استیل، ابعاد، وزن، نوسانات نرخ دلار و ارز، میزان عرضه و تقاضا بر روی قیمت ورق های استیل تاثیر گذارند. برای استعلام قیمت ورق استیل روی دکمه زیر ضربه بزنید.

برای سفارش ورق استیل با شماره های درج شده تماس بگیرید

قیمت ورق استیل

استعلام و خرید انواع ورق استیل

مشتریان محترم می‌توانند با کلیک بر روی تصاویر ورق‌های استیل، ویژگی و مشخصات آن را بررسی و در صورت نیاز به مشاوره رایگان با کارشناسان مجرب تجارت آلیاژ، به شماره 67212-021 تماس حاصل فرمایند.